GeIL

Overzicht van de producten van het merk GeIL die we leveren bij boutepc.nl.

Reacties (0)
121.99 EUR
Merk: GeIL
Bezorgtijd: 2 - 3 dagen
De opbouw van deze geheugenmodules is volledig identiek. Beide zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan twee losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 8 GB (twee modules van 4 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.
Reacties (0)
139.25 EUR
Merk: GeIL
Bezorgtijd: 2 - 3 dagen
De opbouw van deze geheugenmodules is volledig identiek. Beide zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan twee losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 8 GB (twee modules van 4 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2400 MHz.Deze geheugenmodules zijn uitgerust met RGB LED verlichting.
Reacties (0)
226.90 EUR
Merk: GeIL
Bezorgtijd: 2 - 3 dagen
De opbouw van deze geheugenmodules is volledig identiek. Beide zijn voorzien van geheugenchips uit eenzelfde productie-serie, wat uiteraard een betere compatibiliteit oplevert dan twee losse modules. De capaciteit bedraagt in totaal 16 GB (twee modules van 8 GB) en ze zijn geschikt voor systemen met een DDR4 geheugenbus van 2133 MHz.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Winkelwagentje

Sum total:   0.00 EUR
Bestelling afronden